Lediga jobb

kristoffer-Hansson-index1


Är du intresserad av jakt och vilt finns det möjlighet genom Sveriges Yrkesjägareförening och Svenska Jägareförbundet att utbilda sig till Viltmästare.


Yrkeslärare inom Jakt- och viltvård

Vi söker dig som är en engagerad och gärna erfaren lärare och som vill undervisa elever på Naturbruksprogrammet inom profilen Jakt- och viltvård. Du som söker tjänsten har erfarenhet av att arbeta som yrkeslärare och/eller exempelvis viltmästare, viltförvaltare, eller egen företagare inom jakt- och viltvård. Tjänstens innehåll går att till stora delar anpassa efter den sökandes erfarenhet och de yrkesområde som Jakt- och viltvårdsprofilen omfattar såsom vilthägn, skytte/skjutbanor, uppfödning, jaktförvaltning och/eller styckning/vilthanteringsanläggning. Du samverkar med kollegor för att ständigt utveckla en branschanknuten undervisning samt har enkelt för att samarbeta och värdesätter att möta såväl nya elever som kollegor genom ett stödjande och utvecklande förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

Skicka in din ansökan senast den 31/5 på:
rekrytering@ryssbygymnasiet.se

Kontaktinformation

Cristina Haraldsson, VD/Biträdande rektor

cristina.haraldsson@ryssbygymnasiet.se


0372-40827

Fackliga representanter:

Magnus Berggren, Lärare i gymnasiegemensamma ämnen

magnus.berggren@ryssbygymnasiet.se
 

tel: 0372-40862

Margareta Exenberger, Lärare i gymnasiegemensamma ämnen

margareta.exenberger@ryssbygymnasiet.se


tel: 0372-40808

Öppna platsannonsen som PDF

 


Viltmästare sökes till idyllisk miljö nära Stockholm

Norrby Säteri söker en viltmästare med erfarenhet av uppfödning och utsättning av fasan. Norrby Säteri är beläget 5 mil norr om Stockholm och är inriktat främst på fasan, and och klövvilt samt en del rapphöna. En jaktklubb ligger till grund för verksamheten och utöver detta säljs det 5-6 and- och fasanjakter per säsong. Vi kan erbjuda ett varierande arbete med möjlighet till inhopp inom växtodlingen på gården. Bostad finns. Tillträde så snart som möjligt.

Hör av er med CV till info@malargardar.se

Eventuella frågor besvaras av:

Olov Söderman 0708-854011 eller

Otto Söderman 0735-301274

Foto: Kristofer Hansson

 


På hemsidan under utbildning finner du praktikvärdar och handledare för jakteleverna.

Kontakta:
Poul-Erik Jensen
Epost: utbildning@viltmastare.se