Lediga jobb

kristoffer-Hansson-index1


Ulkeröds Gård söker ny yrkesjägare                                                 

Ulkeröds Gård är ett företag som drivs av familjen Lyrdal, lokaliserad på en gård i nordöstra Bohuslän med anor ifrån 1600-talet. Ulkeröd har varit i familjens ägo sedan 2003. Gården består av 440 hektar mark och till detta arrenderas ytterligare 180 ha vilket innebär att vi jagar på 620 ha. Det har under åren anlagts viltvatten, uppförts ett dovhjortshägn och arbetats en hel del med viltvård. På Ulkeröd har det anlagts en skjutbana för hagelskytte med lite drygt 45 kastmaskiner fördelat på 8 skjutstationer. På gården drivs en lammproduktion med två olika raser, Texel och Gotlandsfår, totalt cirka 180 tackor.

Idag drivs en kurs- och konferensverksamhet med inriktning på naturen, jakt och skytte. Det hålls intensivkurser i jägarexamen, kurser i hagelskytte, kurser i tillvaratagande av klövvilt och matlagningskurser. Vi ser stora utvecklingsmöjligheter både när det gäller jakt, fiske och hund- verksamhet.

Vi söker dig som brinner för jakt och viltvård, att skapa biotoper i landskapet för både klövviltet och småviltet med fasan, rapphöns och änder. Du förväntas kunna komma med egna idéer för att driva den jaktliga verksamheten framåt. Sälja och genomföra jakter. Detta är till stor del ett oskrivet blad som du är med och formar helt från start.

Du ska även ha ett brinnande intresse för skytte, både hagel och kula, och kommer till viss del även att jobba med skjutbanan och kursverksamheten.

Du ska kunna jobba självständigt men naturligtvis även i grupp. Beroende på årstid så kommer dina arbetsuppgifter även att innefatta jordbruksarbete på gården då de olika verksamhetsområdena är väldigt tätt sammanknutna. Har du kunskap kring fiske är det positivt.

Vi ser gärna att du bor på gården, i jägarbostaden.
Gå in på www.ulkerodsgard.se och läs mer om gården och verksamheten.
Tjänsten kommer tillsättas så snart som möjligt under våren 2017, eller efter överenskommelse.

Har du några frågor angående tjänsten kan du maila till jobb@ulkerodsgard.se eller ringa Niklas 070-24 77 500. Låter det intressant? Tveka inte att skicka din ansökan och ditt CV, senast den 28 februari, till jobb@ulkerodsgard.se

Vi ser fram emot att höra från dig! Hälsningar
Familjen Lyrdal

Ulkeröds Gård
455 96 Hedekas
Tel. 0524-620 50

info@ulkrodsgard.se

www.ulkerodsgard.se

Ladda ned denna jobbannons som pdf, klicka här.


Är du intresserad av jakt och vilt finns det möjlighet genom Sveriges Yrkesjägareförening och Svenska Jägareförbundet att utbilda sig till Viltmästare.

På hemsidan under utbildning finner du praktikvärdar och handledare för jakteleverna.

Kontakta:
Poul-Erik Jensen
Epost: utbildning@viltmastare.se